AĞRI / MERKEZ - Yukarı Küpkıran Ortaokulu

Ock

Dilimiz Zenginliğimizdir Projesi kapsamında okulumuzda 1. olan öğrencimiz Ayten ESEN' i tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda yapılan deneme sonucunda başarılı olan öğrencilerimizle liseleri gezdik.

Ara

Dilimiz Zenginliğimizdir Projesi kapsamında okulumuzda pano çalışması ve sözlük yarışması yaptık. Birbirinden güzel sözlük çalışmaları için emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Bilim, Fen ve Teknoloji Kulübü öğrencileri alt sınıflara temizlik, sağlık ve hijyen konulu eğitim verdiler.

Ara

Okulumuz ile Tema Vakfı işbirliği kapsamında pano çalışması yaptık.

Eyl

2023-2024 Eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası etkinlikleri öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırladığı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Yeni eğitim öğretim yılının tüm ülkemize öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını okulumuz adına temenni ediyoruz.

Eyl

Haz

2022-2023 yılında Yukarı Küpkıran Ortaokulu okul aile birliği hesabına herhangi bir gelir kaydedilmemiş olup yine aynı şekilde ukarı Küpkıran Ortaokulu okul aile birliği hesabına herhangi bir gideri de bulunmamaktadır.

Haz

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Kariyer Günleri Etkinliği kapsamında Avukat Sayın Ayşe Nuray KILIÇ okulumuzu ziyaret etti.

Sayın KILIÇ Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu ve Ağrı Barosu Avukatı olarak  halen görev yapmaktadır.

Öğrencilerimize mesleği hakkında bilgiler veren ve gelecek planlamasıyla ilgili konuşma yapan konuğumuz öğrencilerden gelen soruları da yanıtsız bırakmadı.

Kendisine teşekkür ediyoruz ve mesleğinde başarılar diliyoruz.

May

Öğrencilerimizin katkılarıyla İş Güvenliği ve Sağlığı ile ilgili etkinlikler yaptık ve panomuzu süsledik.

Ağu

Okulumuzda 05.09.2022 tarihinde yapılacak olan öğretmenler kurulu toplantısının gündem maddeleri belirtilmiştir.